ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δεν έχει σημασία ποιο, αλλά το πότε στο σερβίρουν...

  



Σκάνδαλα και timing

Δεν μπορείς να αρνηθείς και να αποκλείσεις εσύ φίλε μου που τώρα με διαβάζεις ότι στην πατρίδα μας αυτόν τον μικρό τόπο στον πλανήτη στήνονται τα μεγαλύτερα κόλπα και σκάνδαλα. 
Αν υπήρχε σχετικό βραβείο σίγουρα με παγκόσμια συναίνεση θα το δικαιούμασταν. 
Βέβαια αυτά τα σκάνδαλα δύσκολα απαριθμούνται αλλά εδώ μας ενδιαφέρουν πρωτίστως τα πολιτικο-οικονομικά.

Οι 300+ βουτηγμένοι μέχρι το μεδούλι σε έναν οργασμό παρανομιών κοιμούνται και ξυπνάνε με την σκέψη πως να μας «ρίξουν».

Ανατρέχοντας στο παρελθόν όχι πολύ πίσω αλλά στην μεταπολίτευση και εντεύθεν δεν πέρασε κυβέρνηση που να μην στιγματίστηκε από μια σειρά σκανδάλων. Όμως η σημερινή έχει ξεπεράσει τους πάντες και ατάραχη συνεχίζει σφυρίζοντας αδιάφορα.

Νομίζετε ότι όταν δημοσιοποιείται ένα σκάνδαλο πως εκείνη την χρονική στιγμή ήρθαν οι πληροφορίες και κοινοποιούνται; 
Λάθος αγαπητοί μου! 
Τα γνωρίζουν από πολύ καιρό αλλά τα κρατούν στο σκοτάδι για να σερβιριστούν όταν πρέπει. 

Η αντιπολίτευση για δικούς της λόγους κυρίως αποδόμησης και εντυπωσιασμού και η κυβέρνηση για να τραβήξει τα βλέμματα των πολιτών από ατοπήματα και λανθασμένες πρακτικές η οδυνηρά αποτελέσματα από τον τρόπο διακυβέρνησης και χρήσης της εξουσίας.

Προσέξτε παρακαλώ την αλληλουχία των σκανδάλων που εμφανίζονται και θα μείνετε έκπληκτοι. 

Πάντα έχουμε μια νέα αποκάλυψη που εξιτάρει και κερδίζει την περιέργεια του αδηφάγου κοινού ούτως ώστε προηγούμενο σκάνδαλο να περάσει στη λήθη. 
Πατενταρισμένες δηλαδή πρακτικές για τους πολιτικούς με αποτέλεσμα να αποσιωπώνται εγκληματικές ενέργειες και εμείς να περιμένουμε με αγωνία καινούριες πιπεράτες ή όχι ιστορίες για να τραφεί η περιέργειά μας.

Όλα αυτά όμως θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν ο Έλλην πολίτης ήταν πράγματι πολίτης και εραστής της πατρίδας.

Όμως φευ..

εμείς έχουμε τις δουλειές μας η εκτελούμε εντολές δίνοντας διπλό άλλοθι τόσο στον εαυτό μας όσο και στους πολιτικούς. 
Προσπερνάμε με αχαρακτήριστη ευκολία σκάνδαλα ολκής διαιωνίζοντας έτσι μια πορεία της πατρίδας σε σκοτεινούς δρόμους και καταδικάζουμε τα παιδιά μας ελαφρά τη καρδία.

Ακόμα πιο παράξενο είναι ότι στις παρέες μας που συζητάμε επί πάντων έχουμε καθιερώσει έναν μετρητή μια κλίμακα σημασίας και συνεπειών των σκανδάλων. Τραγικό.

Και για να κλείσουμε την σημερινή μας κουβέντα θα σας αναφέρω προς γνώση ένα τεράστιο σκάνδαλο που συνεχίζει να εκτυλίσσεται εδώ και πολλά χρόνια με τραγικές συνέπειες για τον λαό.

«Δεν υπάρχει ΦΕΚ σύστασης της Βουλής σε σώμα»
(δείτε σχετικό άρθρο: https://dryoph.blogspot.com/2022/11/blog-post_29.html)

Όσοι γνωρίζετε τι σημαίνει ΦΕΚ τότε σίγουρα θα αναρωτηθείτε ποιοι και πώς μας κυβερνάνε και παίζουν με τις τύχες της πατρίδας και των πολιτών.

Στην ουσία όλοι οι βουλευτές είναι ανύπαρκτοι χωρίς νομική υπόσταση και χωρίς δικαίωμα δικαιοπραξιών. 
Η αδιαφορία μας λοιπόν στην τήρηση της νομιμότητας δίνει λαβή και ευκαιρία στους πολιτικούς να απεργάζονται σωρεία σκανδάλων κατ’ εξακολούθηση.

Αν αυτά τα περί ΦΕΚ και λοιπά σ’ ενδιαφέρουν και σκέφτεσαι ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους κάτι να αλλάξει η ευκαιρία σου είναι να έρθεις κοντά μας στην Ελλήνων Συνέλευση και να αναλάβεις υπεύθυνα την διακυβέρνηση της πατρίδας. 
Μην υποβαθμίζεις άλλο τον εαυτόν σου και μην ανάγεις τον βουλευτή σου σε ήρωα.

Στην Ε.ΣΥ θα βρεις αδέλφια με τις ίδιες ανησυχίες και απορίες. Με την Ε.ΣΥ εξαφανίζεις όλους αυτούς τους πονηρούς που μοιράζουν χαμόγελα και μας χτυπούν φιλικά την πλάτη.

Χρήστος Κράγιας