ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΣΟΚ 30 ΧΡΟΝΙΑ : ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

 

Το κομμάτιασμα των Ελλήνων και της χώρας από την σύσταση του κράτους Έθνους το 1832 ,μας το επέβαλλαν τα κόμματα που είχαν πάντα ως στόχο ,το διαίρει και βασίλευε Πέτυχαν όλα τα χρόνια να μας γενοκτονούν φανατίζοντας μας σε κομματικές δήθεν αλλαγές που κατέληγαν σε αδελφοκτόνους πολέμους. Το πασόκ λοιπόν-ένα απ' όλα αυτά τα κόμματα που στις μέρες μας έγινε κινάλ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ κυβέρνησε την Ελλάδα 30 χρόνια. ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΝΩ...φώναζε ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ αλλά έκανε φοβερότερες τις μακροχρόνιες συμφωνίες φώναζε ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΕΧΩΝΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..

ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ με εκείνο το επικό ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μας έβαλε στα μνημόνια με πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και χάσαμε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ PSA...ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΘΡΑΣΟΣ ..


ΠΑΣΟΚ 30 ΧΡΟΝΙΑ : ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ... 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ Υπ. Βουλευτής Ν. Καστοριάς ΣΤΟ ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV 
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ 
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.