ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

 



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
«ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 3 Νοεμβρίου έδωσε συνέντευξη σε ιδιωτικό κανάλι. Τα πολιτικά παιχνίδια καλά κρατούν !!! Προπαγάνδες, σκοπιμότητες και χειραγώγηση κυβερνούν τη ζωή μας !!! Ο πρωθυπουργός με χιλιάδες εκκρεμότητες σε πολύ καίρια ζητήματα προτίμησε να εστιάσει σε επενδύσεις που αφορούν πολύ λίγους και απαιτούν τεράστια χρηματικά ποσά. Επί της ουσίας όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης δεν αφορούν την πλειοψηφία των πολιτών. Καμμία επένδυση για την υγεία, την αστυνομία, τον στρατό, την πυροσβεστική.
Καμμιά δήλωση επί της ουσίας για την εξωτερική πολιτική. Οι θεωρίες και τα μισόλογα δεν αφορούν τους πολίτες. Ούτε η διαφήμιση που κάνετε στους επενδυτές σας ... μας αφορά.




ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ


ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΠΗΓΗ: