ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

                 Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..

Ο Φ.Π.Α. -ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ- ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 , 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΦΟΡΟΣ

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ,ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 👉Έκτη οδηγία 77/388/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 17ης Μαΐου 1977

Περί εναρμονίσεως των νομοθεσιών των Κρατών μελών , των σχετικών με τους φόρους κύκλου εργασιών – Κοινό σύστημα φόρου προστιθεμένης αξίας : ομοιόμορφη φορολογική βάση

ΕΚΤΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 17ης Μαΐου 1977….ΟΤΙ ότι κατ’ εφαρμογή της αποφάσεως της 21ης Απριλίου 1970 περί αντικαταστάσεως των χρηματικών συνεισφορών των Κρατών μελών από ιδίους πόρους της Κοινότητος (4) , ο προϋπολογισμός της Κοινότητος , με την επιφύλαξη των λοιπών εσόδων , θα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ιδίους πόρους της Κοινότητος ότι στους πόρους αυτούς περιλαμβάνονται , μεταξύ άλλων , και οι προερχόμενοι από τον φόρο προστιθεμένης αξίας(ΦΠΑ) που προκύπτουν από την εφαρμογή κοινού συντελεστού επί φορολογικής βάσεως καθοριζομένης κατά τρόπο ομοιόμορφο και σύμφωνα με τους κοινοτικούς κανόνες ….”

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ , ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΝΟ…

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 2018 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 4 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ…ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ….

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ -ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΕ – ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ 2020

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ -Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ / ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 
“ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” 
ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ 
ΣΤΟ 👉ΑΡΓΩ WEB TV 

Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ